Posted by Ancestry Team in Tips

How to Delete a Relative From Your Family Tree


16 Feb 2010

7 Comments

When you’re just getting started, it’s easy to get your family tree in a muddle by placing one of your relatives in the wrong location. Fortunately Mundia makes it simple to delete a relative’s profile so you can create a new one in the correct location. Here’s how it’s done:

In your family tree, hover your mouse over the person that you want to delete. A row of icons will appear below the person’s name. Click the “Edit” icon to open the “Edit Profile” window. Now click the “Delete person” link located at the bottom right of the “Edit Profile” window. It’s that simple!

A quick word of warning here. Deleting a profile will also delete any photos, life events and stories attached to the person’s profile. You’ll want to ensure that you have a copy of this information before you permanently delete a profile from your tree.

To recreate the deleted profile in the correct location, hover over that person’s father, mother, brother, sister, son, daughter or partner and click the “Add family” icon.

If you have any questions about using Mundia to build your family tree, leave us a comment and we’ll be happy to help out.


7 Comments


1

Myheartwill

20 Nov 2014
at 12:49 pm

Aυτά δεν τα πίνω, τα χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα χρωμέ μέρη στο ποδήλατοApply a little cola and rub down your rusty suarcfe with aluminum foil, and you’ll retain the eye-catching shine to your antique handlebar, rim, Harley, or whatever else has a glint to it.

report comment


2

Krzysztof

20 Nov 2014
at 2:11 pm

No, Karisma on vapaa-ajattelijoiden puheenjohtaja. Vapaa-ajattelijat ovat ynelese4 olleet eniten aloitteellisia siine4, ette4 uskonnollista symboliikkaa pyrite4e4n poistamaan julkisesti rahoitetuista tilaisuuksista.En sine4nse4 ota te4sse4 kantaa siihen, onko Vapaa-ajattelijoiden pe4e4me4e4re4 tavoittelemisen arvoinen. Vapaa-ajattelijoilla on vajaa 2000 je4sente4. Karisman (sic) ongelma on, ette4 suurin osa ateisteista ei ole vapaa-ajattelijoita; vapaa-ajattelijoiden liitto on poliittisesti aktiivinen liike, suurin osa ateisteista ei pide4 ateismiaan poliittisesti relevanttina tai olennaisena juttuna, eike4 koe tarpeelliseksi tuoda ateismia (muiden) uskonnollisten ne4kemysten rinnalle poliittiseen keskusteluun.Kuten ylle4 keskustelusta voi nyt ihan suoraan pe4e4telle4, IM vaihtaa ke4sitteen “ateismi” me4e4ritelme4e4 joka kirjoituksessaan. Kun se sopii argumenttiin, se tarkoittaa vapaa-ajattelijoiden aktiivista osaa, esimerkiksi, kun he4n haluaa esitte4e4 ette4 ateismi on harvinaista. Toisaalta esimerkiksi viralliset luvut sopivat hyvin silloin kun halutaan osoittaa ette4 Neuvostoliitto oli ateistinen valtio, vaikka Neuvostoliitossa oli aktiivisia uskonnonharjoittajia selve4sti enemme4n kuin nykype4ive4n Suomessa. Ne4ite4 ke4sitteite4 vaihtelemalla saisi miste4 tahansa uskonnostakin ve4itettye4 mite4 tahansa. Voisimme esimerkiksi sopia, ette4 “oikeasti” buddhalaisia ovat vain ne, jotka kiduttavat koiria hengilte4 syf6de4kseen ne (te4me4 ei tietenke4e4n pide4 paikkaansa, mutta te4llaista ruokakulttuuria joissain nimellisesti buddhalaisissa maissa on esiintynyt). Tai voisimme sopia poliittisen korrektiuden hengesse4, ette4 “oikeasti” muslimeita ovat vain maallistuneet ja korkeasti koulutetut yksilf6t. Tai ette4 “aitoja” kristittyje4 ovat vain jonkun Daavidin Oksa- tyyppisten lahkojen edustajat. Ja sitten vaihtaa lennosta me4e4ritelme4e4 niin ette4 se mite4 voidaan ne4iste4 ryhmiste4 sanoa, pe4teekin kaikkiin.Mine4 en sine4nse4 harmistu siite4, jos joku assosio minun ateismini vapaa-ajattelijoihin. En tosin ole koskaan ollut je4sen enke4 koskaan toiminut siine4 mukana, mutta mine4 en pahastu te4llaisesta koska en piittaa omalta osaltani. Koska kuitenkin edelle4mainitut assosiaatiot ovat aika lailla epe4tarkoituksenmukaisia, on mieleste4ni aivan kohtuullista vaatia IM:e4e4 nyt pe4e4tte4me4e4n mite4 he4n tarkalleenottaen tarkoittaa?Ja siis, kyseinen pappismieshe4n oli aivan oikeassa. Muslimit ovat niin pieni ve4hemmistf6 Suomen kouluissa ja pe4ive4kodeissa, ja sen verran passiivisia yleisisse4 asioissa, ette4 hyvin harvoin jaksavat valittaa yhte4e4n miste4e4n kulttuurijutuista. “Petrin porukka”, siis nimenomaan vapaa-ajattelijoiden yhdistys, on yksi aloitteellisimpia tahoja te4sse4.Tekstisse4 ei ollut mite4e4n “liittoutumista” kenenke4e4n kanssa, vaan siine4 oli piikittelye4, joka pitke4lti perustui tosiasioihin. En vain ymme4rre4 taaskaan miten se muka koskisi kaikkia ateisteja. Tai siis ymme4rre4n sen site4 kautta ette4 ne4me4 uskonkiihkoilijat ja patologisesti ateisteja vihaavat tahot nyt vaan jaksavat aina syytte4e4 ateisteja kaikesta. Se on kivaa, koska ateistit ovat “heikkoja” eli koska aktiivinen ryhme4 on pieni, ja koska ateistit ovat suunnilleen maailman kaikkein harmittomin ja siisteimmin ke4ytte4ytyve4 ihmisryhme4 jonka nyt e4kkiselte4e4n keksii. Se on helppo haukkua kun ei ole mite4e4n pele4tte4ve4e4. Eike4 pide4ke4e4n olla, tietenke4e4n. Ateismin tueksi ei tarvita ve4kivaltaa, koska se on totta.

report comment


3

Yunus

20 Nov 2014
at 4:04 pm

Keep it coming, wrteris, this is good stuff.

report comment


4

Alan

20 Nov 2014
at 6:24 pm

Wowza, problem solved like it never hadeenpp.

report comment


5

Ufuk

20 Nov 2014
at 8:08 pm

daj??? c9n azt sem tudtam, hogy ott lehet kiszfarf3ke9szletet kapni! No majd megne9zzfck. Hol van? A goryekeszte1lyon? Tegnap az f6sszes nagyszfclő egyszerre gare1zde1lkodott az Ikee1ban, e9n meg telefonon veze9nyeltem mit vegyenek. No aze9rt ez edgy persze tfal sze9p lenne… :)Csak anyf3s nem tale1lta az aje1nde9kot e9s kiagyaltunk valami me1st helyette.Apf3s meg mage1nak vett e1gyat az egyik szobe1ba.

report comment


6

Sandra

20 Nov 2014
at 9:44 pm

Hi there I am so grateful I found your blog page,I relaly found you by error, while I was browsingon Bing for something else, Regardless I am here now and wouldjust like to say cheers for a remarkable post and a all round enjoyable blog(I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the minute but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb job.

report comment


7

cheap uggs

25 Dec 2014
at 5:18 am

the ladies enjoy the ability to wear Jimmy Choo to work with distinct events,
[url=http://www.rotbuch.de]cheap uggs[/url]

report comment


Leave a comment

Your email is for verification and will not be published.Comment